Om Webkommunikator

 

Webkommunikator er et kommunikationsbureau i Odense, der har eksisteret siden 2006. Vores styrke er en stor glæde ved og entusiasme for at arbejde med kommunikationsløsninger, der er skræddersyet til netop din virksomhed eller dit produkt.

Webbureau

Vi er et lille webbureau mellem alle de store - men forcen er, at vi med kombinationen af vores viden og kunnen inden for teknik og kommunikation kommer hele vejen rundt om din webløsning.

 

Hvem er vi?

 

 • John Hansen

  John har en stor og bred erfaring som programmør inden for bl.a. php, html, css, javascript/jQuery, asp og flash.

  Tidligere har han fungeret som sektionsleder på et forlag og som teknisk projektleder i en webvirksomhed med ansvar for nogle af landets store kunder.

  Bonusinfo: Uddannet bibliotekar og er inkarneret togtosse.

   

 • Katrine Damsgaard-Sørensen

  Uddannet cand.mag. i nordiske sprog og kommunikation. Har i mange år arbejdet som konsulent og redaktør inden for it, forlag og reklame og har udgivet to bøger om noget så forskelligt som stress og kunstmaleren Frank Hammershøj.

  Brugervenlighed på websites er en absolut kæphest.

  Bonusinfo: Er sprogrevser, tidligere komma-underviser og elsker havelugning.

   

Samarbejdspartnere


Derudover har vi allieret os med en række gode underleverandører, fx grafikere, SEO-specialister og webdesignere. På den måde kan vi sammen dække alle aspekter af kommunikationsopgaver. Vi er derfor altid interesset i at udvide vores netværk med andre mindre firmaer, der ligesom vi, er glade for at arbejde med kommunikation.

På samme måde vil vi også meget gerne arbejde som underleverandør for dig, der har et større firma, og som har brug for ihærdige og fleksible freelancere, fx ved outsourcing eller i perioder med spidsbelastning.

Er du interesseret i at samarbejde, er du meget velkommen til at ringe på telefon 28189304.