Tekst og kommunikation

H

erinde skriver vi meget om Joomla og programmering og cms-systemer. Fordi det er maskinen, der får en hjemmeside til at køre. Men en hjemmeside er aldrig mere værd end det, den indeholder. Det der står, og det den vil.

Den ene halvdel af Webkommunikator er kommunikationsuddannet - og derfor fylder ord og tekst meget. Selv grammatik og kommaer er af største vigtighed. Derfor vil du her altid få en hjemmeside, hvor der er stor fokus på indholdet. Og du vil få tekster, der er gennemskrevet, så de er tilpasset webmediet - med mindre selvfølgelig, at du beder om selv at lægge dit indhold på.

Udover at skrive til hjemmesider tilbyder vi også tekstforfatning til andre formål. Når vi arbejder med en virksomhed, kommer vi automatisk ind under huden på dem i den indledende snak om, hvem de er, og hvordan de vil fremstå på nettet - og dermed bliver det nemt at kommunikere også i andre medier.


Profilbrochurer

Selvom det trykte medie er for nedadgående, så er det langt fra uddødt. Vi skriver mange profilbrochurer for virksomheder, som har brug for at charmere sig ind på kunder, forbrugere eller medlemmer.

 

Annoncer

Om det er en annonce for it-programmer, hudcreme, skovjordbær eller undervisning er bestemt ikke en begrænsning, så længe kommunikation er et håndværk.

Vi skriver annoncer til om alt, til alle medier og til alle formål.


Nyhedsbreve

Langt de fleste af vores kunder her udsender nyhedsbreve. Og de skal gerne læses og ikke forsvinde i mængden af mails, der i løbet af en dag lander i de flestes indbakker.

Budskabet i et nyhedsbrev skal skæres ind til benet og serveres lækkert. Og det bliver det.

 

Anden kommunikation

Vi fungerer for fleste af vores kunder som deres eksterne kommunikations- og pr-konsulent. På den måde arrangerer vi løbende fagmesser, brancheaftener og konferencer med nøje udvalgte faglige indspark.


Kontakt os

 
 


Webkommunikator
Gyldenstenvej 25
5230 Odense M
Telefon: 28 18 93 04
mail@webkommunikator.dk


Eller brug vores kontaktformular