PHP programmering

 

Udover Joomla-sites udfører vi udfører også specialprogrammering - enten som totalleverandør, eller hvis du har brug for en programmør på freelancebasis eller som underleverandør til delopgaver.

Vi har erfaring med udvikling af både meget store og helt små websites, billedarkiver, webservices og dynamisk generering af pdf-dokumenter, baseret på indhold fra fx databaser eller xml-filer.


Programmering uden grænser

Når man arbejder med programmering og webudvikling, er der tit mange veje, som kan føre til samme mål, og ofte hører man programmører tale varmt for netop deres programmeringssprog med en forkærlighed af nærmest religiøs intensitet.

Vi er ikke så ortodokse, men foretrækker dog - i forbindelse med webudvikling - at programmere i php, men har også lavet mange opgaver i andre programmeringssprog, blandt andet i klassisk asp og jsp.

Også Javascript/jQuery, herunder Ajax, som ofte anvendes til dynamiske sites, er vi hjemme i.

I baggrunden ligger typisk en MySQL- eller Microsoft SQL-server database. Både selve opbygningen og vedligeholdelsen af databaser kan vi hjælpe med.

Hvor programmeringssproget kan vælges frit, er selve præsentationssproget jo altid html med tilhørende css-stylesheets. Dette kan imidlertid også bygges forskelligt op, men vi bestræber os på, at det altid kan valideres og vises i alle de gængse browsere og platforme.


Responsive løsninger

Trenden går i øjeblikket stærkt i retning af html5-baserede, responsive hjemmesider, som tilpasser sig og vises forskelligt afhængigt af skærmstørrelsen på fx smartphones/iPhone, tablets/iPad og pc-skærm. Også her har vi stor erfaring og kan hjælpe jer med websites som ofte kan erstatte en egentlig mobil-app.

På almindeligt dansk betyder det, at vi kan lave stort set hvilken webløsning, du ønsker dig, og med et opdateringsværktøj, der er så nemt at bruge, at du ingen tekniske forudsætninger behøver...


Vil du se…?

Kontakt os gerne for en længere forklaring eller en uddybende demonstration af referencer. Ring på 26 40 29 00 eller 28 18 93 04.


Kontakt os

 
 


Webkommunikator
Gyldenstenvej 25
5230 Odense M
Telefon: 28 18 93 04
mail@webkommunikator.dk


Eller brug vores kontaktformular