Webudvikling

Webkommunikator - webløsninger i Odense siden 2006

Siden 2006 har Webkommunikator lavet webudvikling og nye hjemmesider for en lang række kunder i Odense, på Fyn og i resten af Danmark. Vi holder af at lave skræddersyede løsninger tilpasset vores kunders behov, men samtidig baseret på standard CMS-løsninger som fx. Joomla. Vi foretager også løbende vedligeholdelse og opdatering af allerede eksisterende hjemmesider, ligesom vi sørger for at skrive til nettet.

Når vi designer hjemmesider sørger vi altid for at brugervenligheden er i top, så brugerne og kunderne ikke skynder sig forskrækkede væk eller ikke aner hvordan de skal komme videre på sitet.

danskehavecentreVi er en virksomhed med den force, at vi kan komme hele vejen rundt om dit website i form af både webdesign, programmering og tekstforfatning og optimering af tekster og billeder.
Se nogle af eksemplerne på vores kundeløsninger

"Vi" er Katrine og John - et lille webbureau mellem alle de store - med den fordel, at vi med kombinationen af vores kompetencer kan lave hjemmeside-totalløsninger, hvor du trygt kan overlade "alt det svære" til os.

Webkommunikator har blandt andet kunder i Odense, Fredericia, Fåborg, Havnsø, Kolding, København, Otterup, Svendborg, Søndersø og Varde

Geografien er naturligvis ingen hindring - vi har også kunder mange andre steder i Danmark og sågar også Norge og Storbritannien. Afstand er heldigvis ikke nogen udfordring i dag. Blandt vores kunder er både små, mellemstore og helt store virksomheder, sportsklubber og foreninger og offentlige virksomheder, herunder kommuner og trafikselskaber.

Kontakt os gerne på telefon 2640 2900 for en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med netop din webløsning - eller send os en besked på e-mail eller via vores kontaktformular. Det er ganske uforpligtende og vi kan også "bare" hjælpe med et godt råd eller uvildig sparring.


Kontakt os

 
 


Webkommunikator
Gyldenstenvej 25
5230 Odense M
Telefon: 28 18 93 04
mail@webkommunikator.dk


Eller brug vores kontaktformular