BUPL Portalen

De forskellige grupper af tillidsrepræsentanter inden for BUPL har fået udarbejdet et skræddersyet arbejdsværktøj, hvor de samlet finder alle aktuelle dokumenter, referater, indkaldelser osv.
 
Herudover er der et forum, hvor de kan diskutere faglige emner. Der er opsat skrappe adgangsregler for hver enkelt gruppe, så de kun ser det, der er relevant for den enkelte bruger. Herudover er personsikkerheden naturlig sikret med en særlig krypteret hosting. 
 
Løsningen er siden udarbejdet til andre af BUPL's regioner også.

Detaljer

 
 
  • Joomla
  • Design, tekst og programmering
  • Undervisning
  • Særlig kryptering
 

 

"Brugeren er omdrejningspunktet. Vores tillidsfolk bruger mange forskellige it-systemer i deres hverdag og det gør det faktisk svært at kommunikere sammen! BUPL Fyn havde derfor brug for en portalløsning til informations- og erfaringsudveksling i et fælles system med et højt sikkerhedsniveau.


Webkommunikator fik opgaven og udviklede en Joomla-baseret portalløsning med CMS. Systemet blev slet ikke som jeg havde regnet med - det blev meget bedre.


Jeg er sikker på at portalens succes skyldes Webkommunikators styrke i systemudvikling i et brugerperspektiv. Dette kombineret med en utrolig fleksibilitet og hurtighed i opgaveløsningen gør, at jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger af dette lille verdensfirma."


Jonas Wallin, sekretariatsleder
BUPL Fyn