Make A Wish Ønskefondens auktionssite

Make-A-Wish Ønskefonden er en forening, hvis fineste formål er at opfylde ønsker for børn mellem 3-18 år, der lider af en livstruende sygdom. Håbet er at give disse børn håb, styrke og glæde i en meget svær tid. Foreningen er en del af den globale organisation Make-A-Wish, som arbejder i flere end 50 lande.

Alle aktive i foreningen arbejder frivilligt og ganske gratis. Og børnenes ønsker financieres gennem medlemskontingenter og fundraising. Der skal meget til, så hvert år afholder Make-A-Wish Ønskefonden bl.a. en stor gallamiddag, hvor kendte optræder uden vederalg og hvor der bortauktioneres donerede effekter.
I 2013 ønskede foreningen at udvide auktionen, så alle kunne deltage, og derfor skulle der opbygges en online-auktion, hvor brugerne kunne overbyde hinanden i den gode sags tjeneste.


Vi opbyggede et joomla-site med et auktionssystem, der både viste effekterne og helt stabilt håndterede alle brugere, bud, historik og ikke mindst betaling. Sitet kørte over en uge, og ligger nu stille til næste års auktion.


Auktionssitet og opdateringen i de hektiske dage, hvor det hele løb af staben, blev udviklet pro bono.

Detaljer

 
 
Se site
  • Joomla
  • Design, tekst og programmering
  • Auktionskatalog
  • Udvidet registrering og styring af brugere
  • Integration med Paypal