Alcologic

Ofte har man selv en fornemmelse af, at man drikker for meget. Sundhedsstyrelsen opererer jo med genstandsgrænserne 7 for kvinder og 14 for mænd - om ugen - og kommer man over det, er det derfor i sig selv for meget i sundhedsmæssig forstand.


Alcologic Consult drives af en gæv kvinde, Anna Marie Aggerholm. Og som tidligere alkoholiker ved hun en ting eller fem omkring, hvor skadeligt det er at drikke (alt) for meget.


Anna Marie havde brug for en ny hjemmeside til konsulentfirmaet, der i højere grad appellerer til de mennesker, der har brug for hendes hjælp. Og herudover manglede hun et site til hendes forlag, Forlaget Alcologic, der udgiver bøger om og til alkoholikere.

Detaljer

 
 
Se site
  • Joomla
  • Design, tekst og programmering
  • Nyhedsbrev
  • Kalender
  • Produktkatalog

Vores kunde siger

 


"Da jeg skulle have lavet ny hjemmeside til både min konsulentvirksomhed og mit forlag, var det vigtigt for mig, at det blev to sider, der matchede hinanden i både budskab og ”personlighed”. Det fangede Katrine lige med det samme, og jeg har nu to hjemmesider, der signalerer, at ”jeg er ikke som de andre”. Samtidig tog hun mig i hånden og guidede mig igennem den tekniske del på bedste vis, så jeg nu selv er tryg ved at vedligeholde mine hjemmesider."


Anna Marie Aggerholm, alkoholkonsulent

Alcologic og Forlaget Alcologic